Tweedehands auto Limburg

Uw partner voor tweedehands auto’s in Limburg

Tweedehands auto Limburg

Voor een betrouwbare en degelijke tweedehands auto in Limburg zit u goed bij Tess Cars. Vele merken, kwaliteit en topservice gegarandeerd. Kom eens langs, ontdek ons hele aanbod en rijd buiten met de occasiewagen wagen van uw dromen!

Betrouwbare merken en modellen

Welk merk u ook zoekt als nieuwe wagen of als betrouwbare tweedehandswagen, kom eens langs bij ons en wandel rustig door ons wagenpark. U zult zeker een tweedehandswagen vinden die u volledig aanspreekt. Wij bieden alleen betrouwbare merken en modellen aan, en dit tegen een verrassend interessante prijs. Contacteer ons voor meer info over onze prijzen of modellen.

Kom eens langs en laat ons u helpen bij het maken van de perfecte keuze. U zult in ons ongetwijfeld een onmisbare partner vinden voor uw tweedehands auto in Limburg.

Onze merken occasies

Bij ons treft u tweedehandswagens aan van volgende merken:

2dehands Mercedes

Tweedehands auto Limburg

Droomt u van een eigen of nieuwe auto? Met een tweedehands auto van het automerk Mercedes bent u altijd goed gesteld. Mercedes staat immers voor kwaliteit en degelijkheid. Daarnaast is het gewoon een plezier om met een Mercedes te kunnen rijden, elke dag opnieuw.

Ontdek hier meer over het aanbod aan Mercedes occasies bij Tess Cars, uw betrouwbare partner voor tweedehands Mercedes en andere tweedehands auto’s in Limburg.

Nieuwe wagen of occasie?

Wat kun je nu het beste kopen, een tweedehands auto of toch een nieuwe?

Eén ding staat vast, en dat is dat een nieuwe auto doorgaans serieus duurder is dan een tweedehands auto. Daar staat dan wel weer tegenover dat je mag verwachten dat er aan een nieuwe auto minder snel wat zal mankeren dan aan een occasiewagen.

Voordelen tweedehandsauto

  • Onmiddellijk beschikbaar: geen wachttijden of vertraging bij de levering
  • Recycling: in dit “groene” tijdperk verdient het de voorkeur om een product zo lang mogelijk te gebruiken. Deze regel gaat ook voor auto’s op
  • Over de prijs valt te onderhandelen
  • Goed voor je budget: een auto is na 2 jaar gemiddeld ongeveer 40% goedkoper dan toen hij de fabriek verliet
  • Professioneel netwerk: In een netwerk van officiële en professionele verkopers vind je soms heel recente tweedehandswagens mét garantie, zodat je niet bang moet zijn voor een defect

Persoonlijke service staat centraal bij Tess Cars

Een tweedehandsauto of nieuwe auto kopen, het blijft een bijzondere gebeurtenis. Want in de meeste gevallen gaat het om een investering die een grote invloed heeft op je comfort en waar je minstens enkele jaren zoet mee bent.

De aankoop van een auto kan ook behoorlijk spannend zijn. Waar moet u op letten, wat past bij uw wensen? Welk model past het best bij u? Wat u ook nodig heeft, met onze service, kennis en betrouwbaarheid staan úw wensen altijd centraal!

Zoek je een betrouwbare partner voor kwalitatieve tweedehands auto’s in Limburg?
Twijfel dan niet ons vrijblijvend te contacteren, of kom gewoon eens langs.