2dehands Volkswagen - Polo - Golf en meer | Tess Cars Tessenderlo

Tweedehands auto Volkswagen

Een betrouwbare tweedehands auto Volkswagen koopt u best bij ons

Voor een betrouwbare en betaalbare tweedehands auto Volkswagen zit u goed bij Tess Cars in Limburg. Volkswagen Polo, Golf, Caddy en veel meer. Reken op ons voor tweedehandswagens waar u nog lang plezier aan kunt beleven!

Volkswagen: Kwaliteit en degelijkheid

Droomt u van een eigen of nieuwe auto? Met een tweedehands auto van het automerk Volkswagen bent u altijd goed gesteld. Volkswagen staat immers voor kwaliteit en degelijkheid. Daarnaast is het gewoon een plezier om met een Volkswagen te kunnen rijden, elke dag opnieuw.

Verschillende modellen Volkswagen

Bij Tess Cars vindt u ongetwijfeld de tweedehandswagen van het merk Volkswagen van uw dromen. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan modellen zoals Volkswagen Polo, Golf, Caddy en meer.

Persoonlijke service staat centraal

De aankoop van een nieuwe auto kan behoorlijk spannend zijn. Waar moet u op letten, wat past bij uw wensen? Welk model past het best bij u? Wat u ook nodig heeft, met onze service, kennis en betrouwbaarheid staan úw wensen altijd centraal. Kom eens langs en laat ons u helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Onze wagens zijn technisch in orde

Gooi alle vooroordelen over tweedehandswagens overboord en kom ons aanbod ontdekken. Wij beschikken over prachtige tweedehandswagens van het merk Volkswagen waar u volledig op kunt vertrouwen. Alle wagens zijn door ons aangekocht en aan een technische controle onderworpen. U kunt er dus zeker van zijn dat deze wagens u nog ver zullen brengen.

Voordelen Volkswagen

Met een Volkswagen heb je een auto die populariteit uitstraalt.

  • De Polo is zeer compact gebouwd en heeft een degelijke uitstraling. Hij bezit veel vermogen en rijdt stil en soepel.
  • De Golf, in drie-of vijfdeurs, wordt vooral vanwege de uitstraling gewaardeerd. De motor is sterk en zuinig. Hij staat bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijkheid. De Golf staat voor kwaliteit.
  • De New Beetle is de vervanger van de kever. Vooral het uiterlijk doet het hem. Dat is de redden dat veel gebruikers hem kopen. Daarbij rijdt hij ook nog eens lekker ook.
  • De CrossPolo geeft kracht en snelheid. Hij ligt stevig op de weg en is redelijk zuinig.

Bekendste Volkswagen-modellen

De meest bekende modellen van Volkswagen zijn de kever, het busje (Transporter) en de Golf. Ze bieden personenwagens zoals de Golf en de Passant. Bedrijfswagens zoals de Transporter en Crafter. En campers zoals de California. Prijzen lopen uiteen vanaf 11.000 euro tot 50.000 euro voor een nieuwe Volkswagen.

De kleinste Volkswagen is de Up, de Polo volgt hierop. De kleine Volkswagen kever werd tot 2003 gebouwd. De Volkswagen Golf is de meest verkochte auto ter wereld.

Ontdek ook onze andere merken en modellen

Welk merk u ook zoekt als extra wagen of als betrouwbare tweedehandswagen, stop bij ons en wandel door ons wagenpark. U zult zeker een tweedehandswagen vinden die u volledig aanspreekt. Wij bieden alle merken aan tegen een verrassend interessante prijs.

Kom dus beslist eens langs en kies uw toekomstige tweedehandsauto van Volkswagen of een ander automerk bij ons uit. Of contacteer ons voor meer info.

volkswagen-golf-1-4-tsi-highline-act-verlaagde-prijs
Prijs: € 13490,00
Jaar 02/2013
KM stand 77.000 km
volkswagen-passat-cc-1-8-tsi-verkocht
Prijs: € 12450,00
Jaar 08/2009
KM stand 89.000 km